Home
Magazine On-line [fall 2007]
Email this link to a friend

Around the Campus

Renovations Enhance Forrer Courtyard

Functional and decorative renovations to Forrer courtyard have given the highly traveled area a rejuvenated look.

In the lower, or amphitheater area, steps leading up to the fountain level were rebuilt to provide uniform treads. The base of the amphitheater was reconstructed in exposed concrete aggregate with a brick border and raised about six inches to make it wheelchair accessible from Forrer back lobby. Seating areas were pressurewashed and sealed to prevent staining. Two planter areas were added on each side of the doors from the lobby and landscaped with shrubbery to soften the effect of the concrete surfaces.

On the upper level, new sprays were installed in the fountain that give three streams of water at a higher level than before, along with lights that add visual appeal.

FeedbackLet us know what you think:

We would like to be able to contact you regarding your comments.
The fields below are optional.

Name:  E-mail address:

Please fill out this field to prevent spam:  what is three multiplied by six?

Produced by Office of Publications three times a year